A pizzázás etikettje – Hogyan eszed a pizzát?

A pizzázás etikettje – Hogyan eszed a pizzát?

A pizza. Ahány ember, annyi módszer létezik arra, hogyan fogyasztjuk ezt az olasz remekművet. De vajon van-e helyes módja a pizzázásnak? Vagy mindenki csinálja úgy, ahogy a szíve diktálja? A Green Gourmet Budapest pizzakínálatában mindenféle stílushoz találhatsz tökéletes pizzát – de lássuk, melyik pizzázási technika illik hozzád!

1. Késsel-villával – Az elegáns pizzázó

Ha te vagy az, aki mindig előkapja a kést és villát, és szépen, apró falatokban fogyasztod el a pizzát, akkor valószínűleg szereted a kifinomult dolgokat. Olyan pizzák illenek hozzád, mint a Quattro Formaggi, ahol a különleges sajtok ízeit ki akarod élvezni minden egyes harapásban.

2. Kézzel, szeletekre szedve – A laza pizzázó

Különböző pizzázási stílusok a Green Gourmet Budapest kínálatában – elegáns, laza, hagyományos és ösztönös módszerek

A legtöbben így eszik a pizzát – egyszerűen megfogod a szeletet, és élvezed. Nincs fakszni, nincs macera, csak tiszta élvezet. A Margherita vagy a Prosciutto con Funghi tökéletes választás ehhez a módszerhez – egyszerű, de nagyszerű ízek, amiket könnyű kézzel fogyasztani.

3. Összehajtva, mint egy igazi nápolyi – A hagyománytisztelő

A Nápolyban élő pizzarajongók egyértelműen megmondják: a pizzát félbehajtva kell enni, így nem folyik ki belőle a sajt és a paradicsomszósz. Ha te is így szereted, akkor az igazi nápolyi stílus áll hozzád közel! A Diavola vagy a Rucoletta pizzák a te választásod, hiszen ezek a feltétek tökéletesen illeszkednek ehhez a technikához.

4. Kitépve a közepéből – Az ösztönös pizzázó

Te vagy az, aki egyszerűen csak beletép a pizzába, és élvezi a legfinomabb falatokat? A közepéből kezdesz, mert ott a legjobban eloszlott sajt és szósz? Akkor te egy igazi hedonista vagy, aki szereti az életet minden egyes falatban megélni! A Quattro Stagioni vagy a Vegetarian pizzák tökéletesek számodra, hiszen minden falatban más-más textúra és ízélmény vár.

5. Villával csak a feltéteket – Az extrém pizzázó

Te vagy az, aki először megeszi a sajtokat, húsokat és zöldségeket, majd, ha marad kedve, a tésztát is? Egy igazi ínyenc vagy, aki minden összetevőt külön-külön élvez! A ’Nduja vagy a Diavola pizza az ideális választás számodra, hiszen ezek tele vannak erőteljes, karakteres ízekkel.

Te hogyan eszed a pizzát?

Most, hogy végigolvastad a pizzázás etikettjét, meséld el nekünk! Késsel-villával vagy lazán kézzel? Összehajtva vagy szétszedve? Írd meg nekünk kommentben, és nézz be a Green Gourmet Budapestbe, hogy kipróbáld a hozzád illő pizzát!